Τα βήματα του σωστού μακιγιάζ

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως το μόνο που χρειάζεται για ομοιόμορφη, άψογη επιδερμίδα είναι να απλώσουν μπόλικο φον ντε τεν, όμως αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες, προκειμένου να απλωθούν και να σταθούν σωστά τα προϊόντα του μακιγιάζ.
1ο βήμα: Ενυδατική Κρέμα
Σε καθαρό δέρμα εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Εάν πρόκειται για πρωινό βάψιμο, μην ξεχνάς ποτέ να χρησιμοποιείς αντηλιακή κρέμα είτε μόνη της σαν βάση για το μακιγιάζ είτε σαν ενυδατική κρέμα.
2ο βήμα: Foundation
Για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση foundation. Αν χρειάζεται, χρησιμοποίησε την ενυδατική σου (δες εδώ τον τρόπο) για να ανοίξεις την απόχρωση του.
3ο βήμα: Ρουζ
Άπλωσε ρουζ στα μήλα του προσώπου και σβήσε προς τα αυτιά και τους κροτάφους κάνοντας ελαφριές κινήσεις με το πινέλο. Προσοχή στην ποσότητα, αλλά μπορείς να το διορθώσεις βάζοντας πάνω λίγη ανοιχτή πούδρα.
4ο βήμα: Πούδρα
Για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου άπλωσε με ένα πινέλο μια μικρή ποσότητα πούδρας στην ζώνη Τ, γύρω από το στόμα και το πηγούνι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκουρότερη απόχρωση για ηλιοκαμμένο εφέ.